Aanpak

Novente heeft een nuchtere kijk op communicatie. Wij maken complexe zaken liever eenvoudig dan andersom. Zonder wollige taal. Concreet, met focus op de boodschap. Effectieve creaties, als verlengde van een strategie.

 

Wij zijn er voor jou van a tot z. Zoals logo en huisstijl van schets tot drukwerk. Een magazine van stramien tot verspreiding. Of een website van design tot realisatie. Met één contactpersoon. Voor minder gedoe en meer resultaat.

STRATEGIE

Merktrouw wordt minder. Hoe bereik je de juiste mensen? Zijn ze nog in een doelgroep te vangen? Aandacht krijgen en vasthouden is meer dan een kwestie van mooie dingen maken. Het vraagt om strategie. Omdat succes begint met een plan.

PRINT

Print ouderwets? Onze ervaring is anders. Met afwijkende formaten en papiersoorten creëer je meer attentiewaarde. Een mooi ontworpen folder, magazine of mailing is daarom nog steeds onderscheidend. Juist nu.

ONLINE

Online biedt veel kansen en levert tegelijk veel vragen op. Hoe houd jij de vluchtige websitebezoeker vast? Hoe helpt online marketing je verder? En hoe zet je social media in om je merk, product of evenement te promoten? De antwoorden, die geven wij graag.

0341 25 00 18

HOOFDVESTIGING
NUNSPEET

 

Marktstraat 17
8071 GV Nunspeet

VESTIGING
LUNTEREN

 

Kauwenhoven 5
6741 PW Lunteren

Volg ons op