Strategie

Merktrouw wordt minder. Hoe bereik je de juiste mensen? Zijn ze nog in een doelgroep te vangen? Aandacht krijgen en vasthouden is meer dan een kwestie van mooie dingen maken. Het vraagt om strategie. Omdat succes begint met een plan.

IDENTITEIT

Durf je jezelf een spiegel voor te houden? Wie ben je, wie wil je zijn? Strookt dat met elkaar? Zonder zweverig te doen denken we daarover na. Essentieel voordat je een merk of product in de markt zet.

POSITIONERING

Hoe onderscheidend ben je ten opzichte van de concurrentie? Zelf weet je de verschillen wel. Maar ziet de buitenwereld ze ook? Met een duidelijke positionering helpen wij je imago te versterken. Voor een steviger merkbeeld.

CONCEPT

Je hebt een plan. Een idee. Maar een concept? Dat gaat een stuk verder. Wat ga je communiceren en hoe breng je dat over? Wij vertalen ideeën naar een concept. Een stevig concept. Met slimme copywriting en een doordacht grafisch ontwerp als basis.

CREATIE

Vanuit een goed concept creëren we mooie uitingen. Creaties die een verhaal vertellen. Creaties die prikkelen. Maar vooral creaties die resultaat opleveren. Van websites tot campagnes, van huisstijlen tot magazines.

logo Novente wit

0341 25 00 18

HOOFDVESTIGING
NUNSPEET

 

Marktstraat 17
8071 GV Nunspeet

VESTIGING
LUNTEREN

 

Kauwenhoven 5
6741 PW Lunteren

Volg ons op