Print

Print ouderwets? Onze ervaring is anders. Met afwijkende formaten en papiersoorten creëer je meer attentiewaarde. Een mooi ontworpen folder, magazine of mailing is daarom nog steeds onderscheidend. Juist nu.

FOLDER

Wat laat jij achter bij klanten? Hoe versterk je een productpresentatie? Een folder is nog steeds doeltreffend om je boodschap over te brengen. Informatief, wervend, commercieel: wij ontwikkelen folders die beter gezien en gelezen worden.

ADVERTENTIE

Is het tegendraads om in kranten of magazines te adverteren? Misschien. Maar wat als het nog steeds werkt? Met een sterke advertentielijn en een uitgekiend mediaplan creëren we meer aandacht. Vaak in combinatie met een online campagne. Dat versterkt.

DIRECT MAIL

Ontvang jij graag een cadeautje? Dat hadden we wel gedacht. Precies de reden dat direct mail werkt. Juist nu er minder post binnenkomt. Met sterke copy en opvallende giveaways zorgen wij voor de gunfactor. En jij weet waar dat toe leidt.

MAGAZINE

Voor een goed magazine gaan mensen zitten. Daarmee kun je meer laten zien. Meer vertellen. Meer de diepte ingaan. Pak die kans. Van jubileummagazine tot periodiek, van catalogus tot reisgids. Wij zorgen voor volledige realisatie.

logo Novente wit

0341 25 00 18

HOOFDVESTIGING
NUNSPEET

 

Marktstraat 17
8071 GV Nunspeet

VESTIGING
LUNTEREN

 

Kauwenhoven 5
6741 PW Lunteren

Volg ons op