Online

Online biedt veel kansen en levert tegelijk veel vragen op. Hoe houd jij de vluchtige websitebezoeker vast? Hoe helpt online marketing je verder? En hoe zet je social media in om je merk, product of evenement te promoten? De antwoorden, die geven wij graag. Wanneer spreken we af?

WEBSITE

Klik, klik, weg. Binnen vijftien seconden is de gemiddelde websitebezoeker afgehaakt. Wat als wij daar nou iets aan doen? Door een website te maken met een gaaf design. Een logische structuur. Gevuld met content die gezien en gelezen wordt. Creativiteit gecombineerd met functionaliteit. Goed idee?

WEBCOPY

Tekst voor web vraagt een eigen aanpak. Jouw websitebezoeker gaat niet rustig zitten om tekst met een lange opbouw te lezen. Wij creëren copy die direct prikkelt. Die snel de kern raakt. Kort en krachtig. Zodat de lezer weet wat hij aan jou heeft.

ONLINE MARKETING

Een website die iets oplevert. Dat is wat anders dan een mooie website. Hoe genereer je meer traffic naar je website of webshop? Hoe verhoog je de conversie? Met diverse online marketing-tools als SEO en SEA helpen wij je op weg. Op weg naar meer resultaat.

SOCIAL MEDIA

Ga de dialoog aan met je doelgroep. Creëer fans. Maak een succes van je merk, product of evenement. Wij zorgen voor een social media-plan. Voor vormgeving van online advertenties. En voor copy die de ontvanger in beweging brengt.

logo Novente wit

0341 25 00 18

HOOFDVESTIGING
NUNSPEET

 

Marktstraat 17
8071 GV Nunspeet

VESTIGING
LUNTEREN

 

Kauwenhoven 5
6741 PW Lunteren

Volg ons op